kw v2 z emki ktora mam na czesci

Oferty sprzedaży części do BMW ///M
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:

1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.

Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne

2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.

3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.

4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
endrju.wu
Auto: bmw

kw v2 z emki ktora mam na czesci

Post autor: endrju.wu » czw kwie 16, 2015 02:09

Szybka akcja bo kasa na piatek potrzebna
Gwint kw v2 w dobrym stanie kupiony nowy w 2013 mam rachunek.
Pilnie oddam okazyjnie za 3500 zamiast 4000 do negocjacji bo kase potrzebuje
Odbior Augustow
Chetni?

brus_ik
Auto: M3 E46, M3 E36 S62B50, E30, X5
Kontakt:

Re: kw v2 z emki ktora mam na czesci

Post autor: brus_ik » czw kwie 16, 2015 19:06

Jakaś dziwna ta Twoja "szybka akcja" - chce kupić od Ciebie zawieszenie, komplet felg i zależnie od ceny wydech.

Niby Ci się tak spieszy, a nie da się doprosić o numer telefonu kontaktowego (znalezionego w innym Twoim poście i tak nie odbierasz). O wysłaniu jakichś zdjęć widzę że już w ogóle nie ma co marzyć chociaż miało nie być z tym problemu.

O koła BBS CH pytałem na PW już wtedy kiedy pierwszy raz je wystawiłeś razem z resztą samochodu na części - oczywiście też bez odpowiedzi, a na forum widać, że się jednak dosyć regularnie logujesz...

Życzę powodzenia w sprzedaży, ale przynajmniej ja sobie raczej już wycieczki 400km w jedną stronę nie zrobię do tak "poważnego" człowieka bo nie wiadomo czy cokolwiek do kupienia na miejscu się zastanie :)

endrju.wu

Post autor: endrju.wu » czw kwie 16, 2015 19:25

Widze ze tylko ty narzekasz.
Siedze w pracy to dzwobic nie moge
Jakos wszyscy dostaja fotki czesci mmsami nawet wydziwnione
A jesli masz jakies problem to zostaw to dla siebie. Jak bedziesz chcial powaznie porozmawiac to zadzwon po 20.
Tyle w temacie

endrju.wu

Post autor: endrju.wu » wt maja 12, 2015 02:18

Sprzedane

Zablokowany